• Siri

  Heltetype: Demokratihelt Jeg vil kæmpe for lighed og retfærdighed for alle mennesker
  Værdier: Jeg kan snuse mig frem til folks særlige evner. Jeg stiller spørgsmål, opmuntrer og lytter indtil folks særlige evner åbenbarer sig både for mig og for dem selv. Der er altid noget særligt man kan!

 • Carole

  Heltetype: Militærhelt
  Værdier: Jeg kan skabe orden i kaos og få folk til at opføre sig ordentligt. Jeg udpeger retningen for forvirrede mennesker og husker dem på, at før man kan gøre verden til et bedre sted, må man starte med sig selv.

 • Rune

  Heltetype: Jeg er hverdagens helt! Så jeg hjælper med alle hverdagsudfordringer og problemer
  Værdier: Jeg kan mærke hvor der er behov for praktisk hjælp – uanset for stort eller småt det er! Helt praktisk så tager jeg ud og hjælper Hr og Fru Danmark i storcentre, på arbejdspladser, i trafikken og hvor der nu er behov for praktisk hjælp

 • Marie

  Heltetype: Kærlighedshelt
  Værdier: Jeg kan hjælpe folk til at forstå og opleve kærlighedens væsen. Jeg fortæller om kærlighed og viser ved mit eksempel hvordan man gennem kærlighedens veje og vildveje kan gøre verden til et bedre sted.

 • Mai

  Heltetype: Opmuntringshelt
  Værdier: Jeg kan få mennesker i alle aldre til at blive opmærksom på deres indre helt. Jeg opmuntrer folk til at stå sammen. Hvis vi er mange nok, kan vi gøre en forskel.

 • Julie

  Heltetype: Jeg er demokratihelt og kæmper for lighed og retfærdighed for alle mennesker
  Værdier: Jeg har en særlig næse for uretfærdighed og ulighed. Jeg ser på og lytter til mennesker. Jeg giver råd til, hvordan man kan overkomme forhindringer.

 • Anna

  Heltetype: Jeg er militærhelt.
  Værdier: Jeg vil have folk til at forstå, at hvis alle overholder nogle enkle regler, så bliver verden et bedre sted. Jeg kan skære igennem al kaos og forvirring i verden – struktur fremfor alt! Kalder til handling her og nu. Slut med at trille tommelfingre og vente på at verden forandrer sig

 • Kristine

  Heltetype: Jeg er kærlighedshelt og vil sprede kærlighed
  Værdier: Jeg fornemmer, hvor der godt kunne bruges mere kærlighed. Jeg giver hjertekrammere og kys. Synger og læser kærlighedsdigte op for folk

 • Janick

  Heltetype: Jeg er opmuntringshelt
  Værdier: Jeg vil hjælpe mennesker med at få øje på helten i dem selv. Jeg kan spore allerede udførte heltegerninger i kilometers afstand. Jeg snakker med dig. Jeg roser dig og giver dig æren for dine gerninger.

 • Anna Sophie

  Heltetype: Jeg er wellnesshelt
  Værdier: Jeg vil sørge for at alle har det rart og får nogle gode oplevelser. Jeg møder folk, hvor de er og giver dem et rum væk fra hverdagens stress og jag. Jeg tilbyder folk at tage et hvil i min fatboy og hvis de har lyst, så synger jeg også en sang for dem.